Define İşaretleriEşkiya BelgeleriErmeni Gömüleri
 

Çubuklar Altın Bulamaz mı, Ustaların Tartışması

Çubuklar Altın Bulamaz mı, Ustaların Tartışması

Arkadaşlar ben kendi araştırmalarım doğrultusunda alan taramaların veya döner baş L çubukların altını bulamayacağı kanaatindeyim. Yani arazide altın olsa dahi bunun yanına yaklaşmamız mümkün
değil.

1) L Çubuğun çalışma kanunu
2) altın madeninin salınım yaptığı manyetik güç

En basit örneği ile

1) L çubuğun çalışma kanununlardan bir tanesi elektron çarpışmalarına gitmesi

Bunu altının manyetik gücü ile bağdaştırmaya gelirsek

Örnek: altın ve bir paslı obje ikiside manyetik dalga atar. Bu dalgalar çarpışır altının manyetik gücü çok daha kuvvetlidir. Ve paslı objenin manyetik dalgasını itmeye başlar. Taki dalganın doğduğu yere yani paslı objenin çekirdeğine kadar. Ve orada meydana gelen sıkışma ( manyetik dalgalar içerisinde bulunan + ve – elektronlar) sıkıştıkları bölgede çarpışmaya başlar. İşte burada çubuğun çalışma prensiplerinden bir devreye giriyor. Yani çubuk paslı objeye yöneliyor. Eeee arazide altın var ama biz pas topluyoruz.

Çubuk Altını Bulabilir

Usta ben şahsen aynı kanaatte değilim.. Çubuklar insan elinde bir anten görevi görüyor ise ve yeryüzündeki bütün maddeler bir titreşim halinde manyetik bir alan oluşturuyorsa nasıl demir, kurşun, paslı malzemeleri bulabiliyorsa Altında bulabilir..

Her maddenin yaydığı bir frekans var ve çubuklar içinde kullanılan her malzeme çubuklara ayrı bir frekans yükler. Bundan dolayı çubuklar o frekansa hareket eder. Altının frekansına uygun malzemelerle çubuk kullanıldığında neden altın bulamasın.

Kullanılan her malzeme sonucunda çubuğun tepkileri değişir, hareketleri bile bambaşka olur.. Bu nedenle ben şahsen herkeste farklı tepki olayıda buna bağlıyorum.

Herkes çubuklarda farklı malzemeler kullanır.. Cıva, kükürt, demir, alüminyum tozu, gümüş, altın, çelik kullananlar vardır. Ama kimse son nokta olarak şunları kullanırsanız değerli frekansını yakalarsınız diyemez. Kimi çok uğraşır ve senelerce emek ve zaman harcar ve bu kadar basit olmamalı bilgi birikimini açıklamak diye düşünür.. Tabi saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.

Ben şahsen kurşun, demir ve bakır bulabiliyorsam değerlide bulur diyorum. Yeterki doğru malzemeler kullanılsın. Ben değerli frekansını yakalayabilecek maddeleri biliyor muyum HAYIR. Ama biliyorum ki mutlaka bilenler vardır. Araştırmaya ve denemeye devam ederek çaba gösteriyorum.. Bu yazdıklarım benim şahsi düşüncelerim. Yanlış düşünüyor olabilirim tatbiki. Herkese saygım sonsuz ve herkese şimdiden teşekkürler.

Çubuk Altını Çekmez

Ben de burada düşüncemi yazayım. Belki biri çıkar bu soruna bir fikir üretebilir bir çözüm bulabilir. Bakarsınız ortaya daha sağlıklı bir cihaz çıkar. Şimdi yanlış da anlamayın altının bulunamaz düşüncemi öylesine ortaya atmıyorum.10 yıldır sadece yeraltı madenlerinin ve minerallerinin frekans dağılımına çubuğun çalışma kanunlarına kadar bir çok çalışmam oldu. Örneğin siz farklı çubuk ile hedefe ulaşılır diyorsunuz. Bende çalışmalarım dan edindiğim bilgiye dayanarak hayır çubukların aslında hiç bir farklılık fonksiyonu yok. Yani farklı materyallerden yapılan farklı çubukları deneyerek veya içlerine farklı maddeler koyularak hiç bir sonuca ( ALTINA ) ulaşılamaz.

En basit örneği ise altın 3 farklı dalga atar. Bunlar kütle, manyetik ve çekirdek dalgalarıdır. Bütün çubuklar sadece ve sadece 2 ci dalğa olan manyetik dalgayı yakalaya bilir. 1 inci ve 3 üncü dalgayı kaçırır. Kaçan bu iki dalga minerale pasa çarptığı an çubuk bu minerale yapışır. Sizinde dediğiniz gibi içeresine cıva vs gibi malzemeler koyan arkadaşlar var, bu malzemelerin yaratığı etki çubuğa + frekans bir yük bindirmesidir.

Bildik bakır, pirinç veya gümüş çubuk düşünün bu elimize aldığımız çubuğun madensel frekans değeri 3000 bin diyelim içine cıva koydunuz, civanında 500 diyelim ve bu 500 direk çubuğumuzun manyetik frekansına karışarak 3000 bin olan değeri 3500 e çıkartır. Hadi birkaç malzeme daha koyduk ve çubuk frekans değerimiz 5000 bine çıktı diyelim.

Gittiğimiz arazide bir noktada 4999 rakamsal değere sahip bir frekans çıkıyorsa 01 den 4999 a kadar çubuğumuz bu arazide minerale gitmez. Ama 5000 ile üzeri örneğin 5001 frekansı çıktığı an çubuk bunu yakalar ve o minerale veya pasa yapışır. Bunlar sadece 2 neden, daha bir çok nedenide mevcut. Kendi çalışmam doğrultusunda gerçekliğine inandığım bilgiyi vermek benden takdir sizden.

Her Metalin Öz Titreşimi Vardır

Benim tecrübelerime göre sadece LL çubuk ile çok rahat boşluk bulunabiliyor. Ancak metal bulma işine gelince birden fazla faktör vardır. Değerli bir metalden elektron alabilmeniz için (son yörüngedeki güçsüz bağdan) o metale ISI, FREKANS, VOLTAJ, Basınç altında tutmak gibi etkiler olmak zorundadır. Bir de her Metalin öz titreşimi vardır, bu olay da genelde Dünya manyetiği sayesinde gerçekleşir. nT etkisi.

Çubuk En Çok Neleri Çeker

Konuya gerçekçi bi yaklaşım getirmek gerekirse çubukların özellikle paslı demire olan inanılmaz düzeydeki açlıklarını anlatmaya kelimeler yetmez. Hatta oksit halinde kayalarda bulunan demire bile aşırı bi ilgi söz konusu. Minerale olan zaaflarını hiç söylemeye gerek bile duymuyorum. Bu işi sahada adam akıllı denemiş biri olarak ne demek istediğimi aşağı yukarı anlamıştır. Ev ortamında yapılan hiç bi denemenin sahada bi önem arz etmediği kanaatindeyim. Biraz teknik konuştum. Özetle çubuk sahada işe yaramıyor. İşin içine toprak faktörü girdi mi sınıfta kalır. Bu kadar da iddialıyım.

Çubuk Metali Değil Metal Çubuğu Çeker

Çubuk metale gitmez, metal çubuğa çeker. Tam olarak radyesteziyi kavrayamadığınız için şunu unutmayın. Çubuk sadece elinizde beyin, kalp ve göz üçleminde attığınız frekansı size bildiren basit bir araçtır. Asıl olan kişinin tek bir maddeye yoğunlaşıp doğru frekansı atıp tekrar doğru şekilde almasıdır. Eeee buda her babayiğidin işi değildir. Çubuk kullanacaklar radyesteziyi dibine kadar araştırıp bol bol okumalı, Sonra arazide bol bol antrenman yapmalıdır.

Çubuklarla İlgili Bildiğiniz Doğru ve Yanlışlar

Acizane birkaç yıllık tecrübelerimi paylaşmak isterim. Öncelikle yazılanların ve benim yazdıklarımın doğruluğunu kişinin kendisinin teyit etmesi gerektiğini hatırlatırım. Yani yazılanları doğru kabul etmeyin. Özetle bilgilerde doğrular ve yanlışlar iç içe. Nasıl ayıracağız peki?

Hiçbir denemeyi ev veya bahçede yapmayın. Örnek: Komşum evinde altın küpesini kaybetmiş. 3 gün aramış, bulamamış. Evdeki tüm altını ev dışına çıkarmalarını istedim 10 dakika sonra kanepe döşemesi içine girmiş şekilde buldum. Sarkaç ile.

Diğeri ise belediye çalışanları araziden geçen eski bir içme suyu hattını aramak için kepçeyle birçok kazı yapmış. Sonuç alamamış. Tek seferde su hattını çizip bulmalarını sağladım. L çubuk ile.

Hangi Metal Çubuk İyidir

1. Çubuğun hangi maddeden yapıldığı önemli mi? Hayır. Pirinç, Alüminyum, Krom, Demir, Bakır, çeşitli ağaçlar (gül, ceviz, fındık, asma, armut denediklerim.) Sadece etki alanını değiştiriyor. Tepkileri aynı. Demire pirinç 100 metreden yön verirken ağaç 20 metreden tepki veriyor.

2. Çubuğu boyutu etkili mi? Hayır. 50 cm lik pirinç çubuk ile 40 cmlik pirinç çubuk aynı tepkiyi veriyor sadece uzaklık değişiyor.

3. Çubukların demir veya bakıra karşı hareketi değişiyor mu? Evet; çift çubuk ta metal cinsine göre hareket değişiyor. Demirde çapraz dar. Bakırda çapraz daha geniş. Boşlukta küçük ise içe tam kapanma. Büyük boşlukta dışa tam kapanma.

4. Boşlukta uzaktan yön alabilir miyim? Hayır; boşlukta boşluğun üzerine gelmek gerekir. Uzaktan yan alıyorsanız metal vardır.

5. Çubuk minerale gider mi? Buna evet veya hayır yazmadım. Dedektörler minareli sever. Çubuk ham arazide kaya içi yoğun minareli görebiliyor. işlenmiş arazide yıkıntılarda, nekropollerde ben minareli gittiğini görmedim.

6. Çubuğun bir derinlik menzili var mı? Evet; İşte çubukçuların dile getirmediği konu. Eğer 10 metre 20 metre gibi derinlik düşünülseydi çubuklar her metre karede tepki vermeliydi. Çubuklardan beklentimizi sınırlamalıyız. Tek para için 50 cm civarı. 1 kg demir için 1.5 metreyi gördüm. 2 metre deneyim olmadığı için sınır diyorum.

Çubuk Mezar Bulurmu

7. Çubuk mezar bulur mu? Üzgünüm ama Hayır; Birçok çubuk ustası buna karşı çıkacak. Açık mezar, açık mağara denememde 2,- 2.5 metre derinlikte kesin tespitler alınır. Alt yapıyı çizersiniz. Hava almamış 1000 yıldır işlenmemiş toprakta yakın mesafe 50 cm gibi bilgi alırsınız. Kaya çatlakları temel kalıntıları bilgilerini alırsınız. 1.70 metre derinlikte 1000 yıldan fazla tarihi olan kapalı mezarı tespit edip açtım demesin kimse.
Gerçek arazide kazmayı eline almamış tek bir yer açmamış kişiler yüzlerce yorum yapıyor. Yorumlarım gerçek arazi deneyimidir.

8. Çubukla tek tek yapılır mı? Evet 50 cm yi unutmamak şartıyla. Ve bir el dedektörü de lazım. Yoksa eline aldığın bir avuç topraktaki parayı bulamazsın.

9. Çubuk altın bulur mu? Önceki maddeyi de ilgilendiren bir konu. bronz bakır gümüş parayı buluyor. Şimdi realite zamanı. Bazı ustalarımız bulmaz zira altın oksitlenmez der. Bilgim yetersiz yorum yapmayacağım. Ben altın bulamadım. Bu çubuğun bulmadığı anlamına gelmez. Bir ustam ben buldum demişti. Sorduğumda yanında başka metalin bulunduğunu söyledi. Altın bulur diyemeyiz. Eğer çubukla altına ulaşırsam o zaman bulur derim. Şimdilik bulmaz diyeceğim. Bu yorumdur bilgi değildir.

Başta söyledim. maddenin bölünemeyen en küçük yapı taşı atomdu. Yıllarca doğru bilgiydi. Atom bölündü bu da yalan oldu. Çubukla ilgili bilgiler henüz teori aşamasındadır. Doğruluğu konusunda henüz kesinlik yoktur. Benim yazdıklarım buna dahildir.

Başta söyledim. maddenin bölünemeyen en küçük yapı taşı atomdu. Yıllarca doğru bilgiydi. Atom bölündü bu da yalan oldu. Çubukla ilgili bilgiler henüz teori aşamasındadır. Doğruluğu konusunda henüz kesinlik yoktur. Benim yazdıklarım buna dahildir.

Çubuk Kaç Metreden Çeker

Metalde çubuk kalitesine göre 500 metreye ulaşılıyor, ancak boşlukta uzaktan hiç yön alamadım. Sadece birkaç metre yaklaşınca yön alabiliyorum. Ayrıca telefondan frekans verdiğimde çubuk tepkisinin değiştiğini gördüm. Ben bilinmeyen gerçek arazide tespit işlem ve sonrası alınan sonuca göre paylaşım yapıyorum. Tespit kolay işlem oldukça zor. Çubuk ve frekans olayına işlemden sonra yer vermeye çalışırım. Ayrıca çubukları kullanırken ele bir obje almak (altın, gümüş gibi) çubuk tepkimesini değiştiriyor. Fakat bu konularda işlem (kazı) yapmadığım için kesin şudur diyemiyorum.

Ayrıca telefondan frekans verdiğimde çubuk tepkisinin değiştiğini gördüm. Düğmeye bastım basmadan önce beynine yapacağın eylemin frekansı gitti. Yani kişinin dışında hükmedeceğin hiçbir şey yok. Radyesteziyi öğrenmek için daha çok ekmek yemek lazım.

Radyestezi Kişinin Kendidir

Radyestezi kişinin kendidir. Ve iyi bir radyestezist düz ve tek metalden oluşan çubuk kullanır. Bu işin babası budur. Ayrıca yoğurda, ota süte banıp kullanmaz. Ve çubuklara ikinci bir kimyasal veya element eklemez. Bu iş budur gerisi maceradır. Ama yinede başka türlü kullananlara saygımız

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Mbk dedi ki:

    Ali yerebasmaz ve Adıyaman’da ki yaşar usta çubuklari bu işi çözmüş diye düşünüyorum,,,, bilgilerinizi okudum kıymetli bilgiler var lakin fikriniz değişirse güncelleme yapın teşekkürler