Define İşaretleriEşkiya BelgeleriErmeni Gömüleri
 

Definecilerden Alüminyum Çubuk Denemeleri

Definecilerden Alüminyum Çubuk Denemeleri

Bu alüminyum çubuklar 1 metre uzunluğunda 6 mm bulunuyor. Daha incesi yok 6 mm olur mu. ?
İkincisi 3.20 mm olanlarda uzunluğu 35 cm planlar var kısa olur mu. ? 1 metre olanı 15 cm kes sonra 10 yada 12 cm den bük deniyor. Bu uzunlukta alüminyum çubuk bulamıyoruz kısa olmaz mı saygılar.

Alüminyum Çubuk Yapımı

Ortalama 50 cm olan çubuğu 10 yada 12 cm eline oturacak el kundağı olacak şeklinde bükeceksin operasyona başlayacaksın.

Diğer görüş:

1 metre uzunluğunda 6 mm çapında olan, ALEMİNYUM “KAYNAK” TELİ ise hemen ondan 4 adet al. Ben Konya’da ancak 1 metre uzunluğunda 3.2 mm çapında buluyorum. 2 adet yedek de dursun. 1 metrelik olanın 15 cm. ucundan kes. 85 cm. kaldı. Sonra; 10-12 cm.den de bük, kullanmaya başla .

35 cm. Uzunluğunda 3.2mm çapından olan çok hafif kalır. Alüminyum L çubuk 50 cm.nin altında olmamalı.

NOT: Piyasada 1CM lik alüminyum çubuklar karışım olarak değişiklik arz edince boşluk tespitinde sorunlar oldu. Bazı definecilerde bu çubuklar çalışmadı. Bu nedenle son zamanlarda ALEMİNYUM KAYNAK TELİ olarak tavsiye ediyorum. Uzun çubuk daha hassas tespite vesile oluyor. Kaynak teli herkeste çalışıyor, problem yok inşallah.

Tekrar yazıyorum: Kaynak Teli değilse alma. Alacağınız 3.2mm çapında 1 metre uzunluğunda alüminyum KAYNAK TELİ olmalı. Diğerini alma. Çünkü malzemeleri karışık çıkıyor, işe yaramıyor…

Hangi Metal Çubuk İyidir

Şu an elimde sadece pirinç çubuk var. Boşluk ve sarıyı hangi tür çubukla tespit edebilirim. ?

Gideceğim yerde sarıkız aramak için geçerli nedenlerim var. Ama boşluk içinde de olabilir, boşluksuz da. Eğer boşluk içinde olduğunu bilseydim işim daha kolay olurdu. Çünkü sadece boşluk tespitine yönelirdim. Ayrıca boşluk bulmak sarıyı bulmaktan çok daha kolay. En azından okuduklarımdan öyle biliyorum.

Birde pirinç çubuk kullanırken sağ ele altın alınırsa altına gider. Alüminyum çubukta sadece boşluğa gider diyorlar bu doğrumu. Diğeri ise pirinç çubuk güzel çalışır ama minareli çok sever, adamı yorar diyenler var. %40 gümüş çubuk temin edersen senin için daha iyi olur diyenler var.

Boşluk İçin Gümüş ve Alüminyum Çubuk Kullanılmalıdır

Boşluk bulmak çok kolay veya çok zordur. Ustaya göre kolay, yeni başlayan için zordur. Boşluk için benim tavsiyem; Gümüş ve alüminyum çubuktur. Diğer çubuklarla da boşluk bulunur. Her yiğidin usulü farklıdır.

Sari kıza gelince; En büyük dert Mineral. Minerali elemeyi başaramayan hangi çubuk olursa olsun başarılı olamaz. Her çubuk evdeki altını bulur. Ama arazide toprak altında yüzlerce yıldır bekleyen altını bulmak çok çok zor iştir. Büyük tecrübe ister. Mineral testlerini yaparak yazılan ve bilenen her şeyi deneyerek nasibinizi arayın.

Çubuklar Temiz Tutulmalı

Ben tecrübemi paylaşayım. Pirinç çubuğu ilk yaptığımda kendi bahçemde sadece üç yerde sinyal veriyordu. Altı ay sonra aynı bahçede on beş yirmi yere gidiyor. Ustalar her sezon çubuğu yenileyin ve çubukları temiz tutun derler. Çubuğun sağına soluna bulaşan zerreler bile çubuğu yanıltıyor.

Diğer Görüş: Hocam ben birde çubuğun üzerinde lekeler vardı. Bunların gitmesi için ince zımpara kullanarak iyice zımparaladım çubuğun üzeri şimdi pırıl pırıl oldu. Bu işlem çalışmasına herhangi bir şekilde etki eder mi bilmiyorum.

Cevap: Arkadaşım ilk olarak 3 TL’ye 3 mm lik pirinç çubuk al tekrar kıvır. Kıvırmayı pense ile yap.. Çubuğa ince zımpara sürme parlatır ama ince çizikler yapar. Kir buraya girdimi çıkmaz.. En iyisi met-par metal parlatıcı var ondan temin et daha güzel olur.

Çubuk Kullanımında Önemli Tecrübeler

Benim tecrübemi paylaşayım: Sadece alüminyum çubuk elde, avuç içinde hiç bir metal yokken sadece boşluk bulur.

Yine alüminyum çubuk elde, ve sağ avuç içinde çelik yüzük (paslanmaz çelik olacak mıknatıs tutmayacak) olursa bütün metallere gider. Altın gümüş bronz bakır kurşun, hepsine gider.

Sadece pirinç çubuk elde iken avuç içinde hiç bir şey yok ise, çubuklar sadece su bulurlar. En yakından başlayarak çevrede su bulurlar.

Sadece gümüş çubuk elde iken de, sağ avuç içine ne aldıysanız ona gider. Altın aldıysanız altına, gümüş aldıysanız gümüşe, bronz aldıysanız bronza, kurşun aldıysanız kurşuna gider, HERKESE BAŞARILAR DİLERİM

%40 Gümüş Çubuğu Beğeniyorum

Arkadaşlar, %40 gümüş çubuk önermemde tek maksat vardır. Doğada gördüğünüz her şey canlıdır, bunların bir kısmı hücreli, bir kısmı ise atomlar ile var olurlar. Bunların hepsi frekans atarlar. Ek olarak, Radyo, Tv, cep telefon frekanslarını ekler isek, müthiş bir frekans yağmuru altındayız. Dolayısı ile sizin elinizde tuttuğunuz çubukta bir frekans atıyor.

İşte Gümüş çubuk, bu frekans yağmurundan en az etkilenendir. Veya üzerine gelen frekansları çok kısa sürede nötürüze edendir. En kolay etkilenen ve kendini nötürlemeyen çubuklar ise bakır ve alüminyum çubuklardır.

Çubuklarınızı kimyasal ile değil saf alkol vb, uçucu maddeler ile silmek daha mantıklı olacaktır. Sadece çubuk ile sarıkız bulmak veya içinde sarıkız olan boşluk tespiti, Fizik kurallarına aykırıdır. Benim tecrübelerime göre çubuk ile altın bulmak mümkün değil. Tekrar söylüyorum; Çevrede var olan hiç bir frekans, altının içine giremiyor. Dolayısı ile altın içinde, atom çarpışması olmuyor. Çubuk ise sadece atom hareketliliğine gider. Ancak ve ancak, yardımcı cihazlar ile çubuk birlikteliğinde altın bulunur.

Diğer Görüş: Hareketli veya hareketsiz her nesne… Kendi çevresinde oluşturduğu bir enerji yükü vardır. Çubuk bunu geçer mi. ? Manyetik algılama dediğimiz ana faktör çok önemli. Prob ise altının manyetiği ile örnek; bakır, bor, gümüş, fosfor, sülfür, su bunların manyetiği ile aynı olmasıdır. Bunu diskalifiye etmeyi başarırsanız çubuk ile başarı mümkündür. Lakin bu konu çok geniş kapsamlı çalışma ve araştırma ister…

Çubuk Altın Dahil Her Şeyi Çeker

Çubuk şunu çeker bunu çekmez diye bir teori bence yanlıştır. Çubuğa ne öğretirsen onu çeker. İşin aslı çubuk yaparken ne arayacaksanız bunu çubuğa yükleyeceksiniz. Yani öğreteceksiniz. Çubuğa anlam yüklerken Aliyi yükle Aliyi çeker, Veliyi yükle Veliyi çeker. Tekrar diyorum çubuk büyü işidir çubuğa hem öğretip hemde kendinize itaat ettireceksiniz. MendereS

Her Maddenin Frekans Kodu Var

Bence her maddenin frekansı ayrı. Gaz, mineral, altın, gümüş hatta boşluğun dahi ayrı frekans kodu var. Şu anda denemelerimde % 95 lerin üstündeyim. Arazide mineral ve gaza yakalanmadan çalışabiliyorum. Yakalansam da anında eliyorum.

Çubukta Yanlış Olmaz

Çubukta yanlış yoktur. Herkesin dediği doğrudur. Zira herkes kendi tecrübesini aktarıyor. Standart da yoktur. Sahsa göre değişir. Neticede çubuk tutan boşluk bulabiliyorsa, metal tespiti yapabiliyorsa hiçbir sorun yoktur. Bunlarda basarisi yoksa henüz olgunlaşmamıştır. Daha zamanı var demektir.

Define Sohbeti

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. İsmail dedi ki:

    Selamün aleyküm ustam sana nasıl ulaşabilirim numaram 0507 451 57 90