Define İşaretleriEşkiya BelgeleriErmeni Gömüleri
 

2017 En İyi Define Dedektörü

En İyi Define Dedektörü; dünyası ile daha iyi iletişim sağlamanıza yardımcı olan blog sayfamız; 2017 yılında definecilerin en çok tercih ettiği dedektör modellerini sunmaktan mutluluk duyar.

Öncelikle şunu belirtelim; Daha önceki makalelerimizde belirttiğimiz gibi bizim için asıl olan modelden ziyade firmanın bizzat kendisidir. Dedektör firmaları her zaman definecilerin ölçütlerini karşılayacak yeni hizmetler sunmaya çalışır, bunu her daim yapıyor olması gereklidir, aksi durumda kısa sürede güncelliğini kaybedebilir. 

Bu şekildeki saygın firmaların rakiplerine göre her daim avantajlıdır; çünkü başarılı bir şirket oluşturmak, başarılması kolay olmayan zor bir iştir. Bunun için uzun yıllar çalışmak gerekir; sonunda başarılı olsalar bile, her yeni projeler; ve alınan her yeni kararlar bir sürü risk taşır.

2017 En İyi Vlf Dedektörler

Nokta İmpact

1- Nokta İmpact: Nokta firmasının son ürünüdür, daha piyasaya çıkmadan önce; yapılan piyasa hedef araştırmalarında beklentilerin üzerinde ilgiyle karşılaştı; piyasaya sürüldükten sonra beklenen etkiyi yaratıp yaratmadığı araştırıldı; ve cihaz tam puanla 2017 yılında en iyiler arasına girmeyi başardı.. Cihazın metal ayrım kabiliyetinde önemli ilerleme kaydetmesi ve eklenen 10 larca yeniliklerle, yer, zaman ve mekan ayırmaksızın; aç kullan şeklindeki kolaylığı tüm definecilerin yıllardır aradığı özelliklerdi. Nitekim ABD ve Avrupa’daki üst düzey define araştırmacıları nokta firmasının kendilerini en iyi anlayan; ve ne istediğimizi bilen firmadır şeklinde açıklamalarda bulundu. Cihaz Türk malıdır.

Minelab Gold Monster 1000

2-  Minelab Gold Monster 1000 minelab firmasının ürettiği altın canavarı olarak kabul edilen harika ötesi cihazdır. cihaz 40 khz frekans içerir, Tek sorun minelabın her zaman yaptığı sorundur, evet minelab kaliteli mal üretir fakat bunu olması gerekenden yüksekte satışa sunar; buda her zaman olduğu gibi tepkilere yol açar. Bunun dışında sorun yoktur; üçü beşi aramıyorum diyenlerin aldıkları modeldir. Cihaz Avustralya malıdır. Dikkat edin taklitleri olan cihazdır.

Garret At Max

Garret At Max

3- Garrett At Max, Garrett firmasının yüzey arama cihazlarıdır, Garrett firmasının her zaman iyi cihazlar ürettiği, her modelinin bir öncekinden daha iyi konuma getirildiği tüm defineciler tarafından bilinir, Garrete söylenecek söz yoktur, 2017 yılında en çok satılan en iyi dedektörler arasında kuşkusuz garret at max vardır, bu cihazların suyun 3 metre altına inip arama yapması cihazı farklı kılan önemli özellikler arasındadır. Metal ayrım kabiliyeti en iyi firma garrett en iyi modelde at max tır. Cihaz Amerikan malıdır.

XP DEUS

En İyi Define Dedektörü xp deus

4- XP DEUS kalitesiyle 2017 yılında definecilerin gözünden kaçmamış  çok önemli modeldir, fiyat olarak biraz farklıdır ama bilindik vlf mantığını aşmış; daha derinlerdeki altınlara ulaşmak isteyenlerin tercihi olmuştur. bu kalite çok geçmeden diğer definecilere referans sonucu ulaşmış ve xp deus 2017 yılının gözdeleri haline gelmiştir. , xp firması ayrıca  ilk kablosuz cihazları üretmiş firmadır, teleskopik s şekilli sapları ile daha hafif kullanıcıya kolaylık sağlayan tasarıma sahiptir. Cihaz Fransız malıdır.

 

En İyi Define Dedektörü; Pulse Dedektörler

Garrett ATX

1- Garrett Atx 2017 yılında en çok satılan pulse dedektörlerdendir, aslına bakılırsa mükemmel denilebilecek kadar iyi değildir fakat fiyat ve kalite karşılaştırması yapıldığında alınabilir en iyi dedektördür ve bu satışlarda önemli rol oynar. Cihaz Amerikan malıdır.

Deephunter

2 30 yıllık geçmişe sahip Makro dedektörün Deephunter modeli, derinlerdeki defineyi bulma, boşluk bulma ve tek para dedektörünü tek bir cihazda toplayan dünyadaki ilk ve tek metal dedektörüdür. Bu dedektör toprak ayarı iyi yapılmaz ve beceriksiz bir kullanıcı tarafından arama yapılırsa mineralden etkilenir, lakin iyi bir kullanıcı için düşük maliyete yüksek performans elde eder,  aynı zamanda oda, dehliz, tünel, mahzen, kaya mezar, oda mezar gibi boşlukları tespit edebilme özelliği vardır. dediğim gibi kullanımı çok zordur, çok fazla sahte sinyaller üreten cihazdır. iyi bir kullanıcı değilseniz sıkıntı yaratabilir.  Cihaz Türk malıdır.

Lorenz

En İyi Define Dedektörü lorenz

3- Lorenz Deepmax z1 kuşkusuz derin aramalardaki en iyi dedektördür, fiyatıda buna paralel olarak biraz uçuktur fakat 4. şıktaki anlatacağımız okm firmasının Black Hawk R3 modeli 2017 yılındaki çıkışı sonrası lorenzin fiyatının aşağı çekilmesine sebep olmuştur. Her şeye rağmen lorenz 2017 yılında definecilerin en çok tercih ettiği derin arama dedektörlerinden bir tanesidir. Cihaz Alman malıdır. Dikkat edin taklitleri olan cihazdır.

Black Hawk R3

En İyi Define Dedektörü, Black Hawk R3

4- Black Hawk R3 Alman okm firmasının ürettiği pulde dedektördür, ilk modelinde beklentileri karşılayamayan Black Hawk sonraki modelinde biraz daha iyi ve R3 ile önemli çıkışı yakalamış lorenze ciddi rakip olmuştur. oda tünel, mahzen bulmada oldukça başarılıdır.  cihazda toplam 3 farklı arama başlığı bulunmaktadır. Cihaz Alman malıdır.

Önemli Bigilendirme

Bu konu 2017 için yazılmış konudur, 2018 de xp deus, xp 35 güncellemesi ile üst modele geçiş yaptı. tero vido adında alman mühendisler tarafından yeni bir pulse cihaz üretildi. minelab sdc 2300 2018 de yine öne çıkan cihazlar arasına girmeyi başardı.

Aslında 2018 de çok fazla değişiklik olmadı; sektör aynı sektör, tek değişiklik tero vido adında mineralden etkilenmeyen yeni bir pulse cihaz piyasaya sürüldü. hepsi bu desek yeri var. bunun dışında mevcut olanlar kısmen geliştirilip aynı şekilde devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.